Dispositivos e acessórios
Carrot Pasta
Preparação 1h
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra to boil pasta18 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to boil pasta
-
pasta sauce
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
25.7 mg
Proteína
5.4 g
Energia
935.3 kJ /
223.5 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Broccoli
25min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
No Starter Sourdough Bread
23h
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Rye Bread
6h 5min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Plum and Apple Jam
40min
Simple Mixing Bread
3h 20min