Dispositivos e acessórios
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
Preparação 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)5 oz
-
lamb meat sinew free, cubed (approx. 1 in.)24 oz
-
yellow onions cut in halves3 ½ oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces (approx. 1 ½ in.)7 oz
-
olive oil1 oz
-
15 oz fresh tomatoescanned diced tomatoes15 oz
-
button mushrooms sliced8 oz
-
white wine5 oz
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (¾-1 in.)35 oz
-
whole milk5 ½ oz
-
unsalted butter divided3 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
1862 kJ /
445 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Moussaka
2 Std. 20 Min
Caramel Apple Pudding
4 Std.
Curried Sausages and Lentils
1 Std.
Easy Satay Chicken
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Coconut Rice Salad
1 Std.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.