
Dispositivos e acessórios
Devilled Eggs
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
Homemade Mayonnaise
-
grapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
white wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
Tabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Nutrição por 1 piece
Energia
237.7 kcal /
994.5 kJ
Proteína
4.5 g
Gordura
24.4 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Sódio
157 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá