
Dispositivos e acessórios
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
Preparação 20min
Total 1h 20min
20 kusů
Ingredientes
Rebarborový koláč
-
1000 gramů rebarbory na kousky (cca 2 cm)
-
370 gramů cukru krupice
-
5 vajec
-
150 gramů másla na kousky
-
150 gramů mléka
-
370 gramů hladké mouky
-
1 kypřicí prášek do pečiva
Sněhová krusta
-
4 bílky
-
200 gramů krupicového cukru
Nutrição por 1 kus
Energia
271 kcal /
1133 kJ
Proteína
5 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
43 g
Fibra
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Moučníky
10 Receitas
República Checa
República Checa