Dispositivos e acessórios
Sausage and pea risotto
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
23.2 g
Energia
2586.8 kJ /
618.3 kcal
Gordura
32.8 g
Hidratos de carbono
55.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Starter kit
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pasta with Pork and Beans
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40min
Risotto bolognese
45min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min