
Dispositivos e acessórios
Sausage and pea risotto
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Nutrição por 1 portions
Energia
618.3 kcal /
2586.8 kJ
Proteína
23.2 g
Gordura
32.8 g
Hidratos de carbono
55.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Starter kit
10 Receitas
Suíça
Suíça