Dispositivos e acessórios
Sausage and pea risotto
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
23.2 g
Energia
2586.8 kJ /
618.3 kcal
Gordura
32.8 g
Hidratos de carbono
55.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Starter kit
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Risotto bolognese
45 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 Min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min