Dispositivos e acessórios
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
smoked bacon sliced (2 cm)240 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced80 g
-
gluten-free self-raising flour250 g
-
water125 g
-
medium eggs4
-
xanthan gum1 tsp
-
garlic powder (opcional)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
258.7 mg
Proteína
7 g
Energia
1091.6 kJ /
260.9 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Omelette Sticks
30min
Turkey Crumble
1h 10min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Chewy pistachio biscuits
45min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Oaty Ginger Crunch
40min