
Dispositivos e acessórios
Squash and Broccoli Salad
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
Dressing
-
white wine vinegar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
runny honey1 tsp
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Salad
-
red onions halved50 g
-
water700 g
-
butternut squash washed, with skin, sliced in rings (1 cm thick), then halved (approx. 400 g)4 slices
-
broccoli florets (5 cm)200 g
-
fresh spinach leaves50 g
-
red cabbage sliced (5 mm)90 g
-
sesame seeds2 Tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
368 kcal /
1536 kJ
Proteína
11 g
Gordura
25.8 g
Hidratos de carbono
22.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Steam Supreme
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda