Dispositivos e acessórios
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Preparação 15min
Total 25min
4 porce
Ingredientes
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
13.35 g
Energia
1867 kJ /
446 kcal
Gordura
16.4 g
Fibra
3.93 g
Hidratos de carbono
64.55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Itálie na talíři
76 Receitas
República Checa
República Checa
Výběr porcí
244 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Caipiroska
5min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Chřestový salát s mangem
35min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Penne se slávkami
1h 5min
Špagety Carbonara
35min
Piňa Colada
5min
Marinované krevety
1h 10min
Špagety alla Norma
1h 30min
Špagety all'Amatriciana
30min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min