Dispositivos e acessórios
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Preparação 15min
Total 25min
4 porce
Ingredientes
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
13.35 g
Energia
1867 kJ /
446 kcal
Gordura
16.4 g
Fibra
3.93 g
Hidratos de carbono
64.55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Itálie na talíři
76 Receitas
República Checa
República Checa
Výběr porcí
244 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Halloumi salát
20min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Nenhuma avaliação
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Špagety Carbonara
35min
Citrónový sorbet se sektem
8h
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40min
Pappa al pomodoro
15min
Omáčka amatriciana
50min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Špagety all'Amatriciana
30min
Brownies
50min