Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 27 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 porce

Ingredientes

  • 60 gramů cibule na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína, suchého
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli plus podle chuti
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
  • 200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 15.9 g
Energia 2535 kJ / 605 kcal
Gordura 27.75 g
Fibra 1.5 g
Hidratos de carbono 75.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...