Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 27 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 porce

Ingredientes

  • cibule na čtvrtky
    60 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
    320 gramů
  • bílého vína, suchého
    50 gramů
  • vody
    700 gramů
  • soli plus podle chuti
    1 čajová lžička
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
    200 gramů
  • hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
    200 gramů
  • másla
    30 gramů

Nutrição por 1 porci

Energia 605 kcal / 2535 kJ
Proteína 15.9 g
Gordura 27.75 g
Hidratos de carbono 75.9 g
Fibra 1.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...