Dispositivos e acessórios
Mango Swiss Roll
Preparação 10min
Total 40min
8 slices
Ingredientes
-
large eggs3
-
caster sugar plus 1 Tbsp120 g
-
self-raising flour70 g
Filling
-
double cream200 g
-
Greek yoghurt80 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
ripe mango sliced (5 mm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.4 g
Energia
1189 kJ /
284 kcal
Gordura
15.5 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Apple Cake
1h
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Orange Sponge
2h
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min