Dispositivos e acessórios
Creamy coconut chicken curry
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)700 g
-
olive oil2 tsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing1 - 2
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
689.1 mg
Proteína
19.7 g
Energia
1368.8 kJ /
325.8 kcal
Gordura
22 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Chicken pad thai
55min
Chicken in yoghurt
30min
Chicken korma
45min
Pork san choy bau
25min
Thai chilli chicken and basil
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai red chicken curry
30min