Dispositivos e acessórios
Apricot chicken risotto
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
847.2 mg
Proteína
19.7 g
Energia
1649.2 kJ /
392.7 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Chicken and cashews
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Creamy honey mustard chicken
1h
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Tuna mornay
45min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min