Dispositivos e acessórios
Three Egg French Omelet
Preparação 10min
Total 30min
1 portion
Ingredientes
-
2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1596.1 mg
Proteína
50.9 g
Energia
3165 kJ /
756.5 kcal
Gordura
55.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Avocado Tuna Salad
5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Strawberry Lemonade
10min
Shrimp Scampi
40min
Watermelon Lemonade
10min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Garlic Shrimp
35min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25min