Dispositivos e acessórios
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
260 g prosciutto, slicedpancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 8 portions
Proteína
263 g
Energia
14238 kJ /
3403 kcal
Gordura
255 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Pasta alla gricia
30min
Turkey burgers
1h 25min
Floating Islands
40min
Polenta
1h
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Steamed eggs sunny side up
15min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Crab briks
35min
Spicy Cornbread Gratin
Ninguna valoración
Artichokes Romana
50min