Versões compatíveis
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
200
g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces
ou 200 g feta cheese, cut in pieces - 300 g onions, cut in halves
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 30 g oil
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
ou 2 heaped tsp stock paste, homemade - 1000 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo, cut in pieces (see tip)
ou 30 g brown sugar -
20 - 30
g chipotle chillies, preserved (see tip)
ou 1 fresh chilli, deseeded, chopped - 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
ou 18 taco shells - 250 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2417 kJ / 576 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 26 g
- Fibra
- 1.9 g
Receitas alternativas
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Meatballs with tomato sauce
45min
Turkey Burger
1h 25min
Guacamole
10 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Beef burgers with cheese filling
40min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Pulled Tandoori Chicken
30min