Dispositivos e acessórios
Chicken with tomato sauce
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcional) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.5 g
Energia
1615 kJ /
386 kcal
Gordura
23.9 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1 Std. 30 Min
Chicken with Peppers
1 Std.
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Chicken with capsicum
45 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min