Dispositivos e acessórios
Roasted Chicken with Vegetables
Preparação 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus 1 tbsp to grease and 1 tsp to drizzle30 g
-
salt divided2 tsp
-
herbs de Provence, dried divided3 tbsp
-
lemon juice15 g
-
chicken cleaned (approx. 1.5kg-2 kg/3.5-4.5 lbs)1
-
water395 g
-
cider100 g
-
potato, waxy skin on, cleaned, sliced (1.5cm/½ in.)340 g
-
sweet potato peeled, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
carrot sliced on the bias200 g
-
acorn squash peeled, diced (1.5cm/½ in.)200 g
-
zucchini skin on, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
red onion sliced200 g
-
red bell pepper julienned (.75 cm/¼ in.)200 g
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1193.7 mg
Proteína
45.9 g
Energia
2981 kJ /
712.5 kcal
Gordura
42.6 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Caprese Frittata
30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6h 30min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min