Dispositivos e acessórios
Roasted Chicken with Vegetables
Preparação 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus 1 tbsp to grease and 1 tsp to drizzle30 g
-
salt divided2 tsp
-
herbs de Provence, dried divided3 tbsp
-
lemon juice15 g
-
chicken cleaned (approx. 1.5kg-2 kg/3.5-4.5 lbs)1
-
water395 g
-
cider100 g
-
potato, waxy skin on, cleaned, sliced (1.5cm/½ in.)340 g
-
sweet potato peeled, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
carrot sliced on the bias200 g
-
acorn squash peeled, diced (1.5cm/½ in.)200 g
-
zucchini skin on, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
red onion sliced200 g
-
red bell pepper julienned (.75 cm/¼ in.)200 g
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1193.7 mg
Proteína
45.9 g
Energia
2981 kJ /
712.5 kcal
Gordura
42.6 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sourdough Baguettes
15h
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Nenhuma avaliação
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Chinese egg noodles
1h
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Clam Boil
55min
Butterfly Pea Tea
15min