Dispositivos e acessórios
Middle Eastern eggs
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
544 kJ /
130 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Steak Tartare
15min
Lamb sfiha
1h 20min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Okra and meat stew (bamia)
1h
Crêpes with herbs
1h
Achari paneer murgh
1h 5min
Potato karakari
50min
Spinach Fatayers
2h