Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portion
Ingredientes
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.8 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Gordura
38.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Nenhuma avaliação
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Gambas
10min