Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portion
Ingredientes
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.8 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Gordura
38.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Prawn Arrabbiata
30min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Chunky Guacamole
10min
Mixed Herbs Rice
35min
Carrot Rice
Nenhuma avaliação
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Ginger Pork
25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Devilled Eggs
55min