Dispositivos e acessórios
Onion Skin Broth
Preparação 5min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onion skins and ends, from 3 yellow onions
-
garlic bulb skins and end only1
-
dried bay leaves3
-
dried mushrooms in pieces2
-
black peppercorn1 tsp
-
sugar (see Tip), optional2 tsp
-
water to fill 2.5 cm/1 inch below maximum fill level1842 g
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
14 mg
Proteína
0.7 g
Energia
75.8 kJ /
18.1 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Matcha Nice Cream
35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Tapenade
10min