Dispositivos e acessórios
Onion Skin Broth
Preparação 5min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onion skins and ends, from 3 yellow onions
-
garlic bulb skins and end only1
-
dried bay leaves3
-
dried mushrooms in pieces2
-
black peppercorn1 tsp
-
sugar (see Tip), optional2 tsp
-
water to fill 2.5 cm/1 inch below maximum fill level1842 g
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
14 mg
Proteína
0.7 g
Energia
75.8 kJ /
18.1 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Pickled Onions
30min
Fish Stock
Nenhuma avaliação
Fermented beetroot dip
25h
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Saskatoon Berry Jam
35min
Split Pea Soup
2h 10min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nenhuma avaliação
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min