Dispositivos e acessórios
Kingfish pie
Preparação 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
Dough
-
water150 g
-
flour350 g
-
egg1
-
milk powder25 g
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
King fish filling
-
white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes600 g
-
lemon juice freshly squeezed50 g
-
salt1 tsp
-
tamarind paste50 g
-
hot water50 g
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves2
-
red onions cut into quarters200 g
-
ground cumin1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste1 tbsp
Assembly and baking
-
vegetable oil for greasing
-
flour for dusting
-
toasted pine nuts50 g
-
egg lightly beaten with 1 tbsp water1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
31.8 g
Energia
2498 kJ /
597 kcal
Gordura
24.8 g
Hidratos de carbono
61.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Arctic Roll
14h
Ice Cream Sandwiches
18h 55min
Strawberry White Chocolate Cookies
50min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11h
Banana Cream Pie
4h 15min
Mocha Cake
2h 5min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Baked Doughnuts
1h
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Ben's Chocolate Cookies
40min