Dispositivos e acessórios
Gluten free Viennesse whirl mince pies
Preparação 20min
Total 1h 45min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
orange peel only1
-
white sugar40 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
gluten free plain flour plus extra to dust200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
egg1
-
cold water20 g
Topping
-
white sugar120 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free plain flour260 g
-
gluten free cornflour90 g
-
gluten free baking powder¾ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Assembly and baking
-
gluten free flour to dust
-
fruit mince (see Tips)250 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
21.9 mg
Proteína
3.1 g
Energia
1015.1 kJ /
242.6 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min