
Dispositivos e acessórios
Demirhindi Şerbeti
Preparação 10min
Total 13h 30min
8 bardak
Ingredientes
-
demirhindi, kurutulmuş soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)250 g
-
su1600 g
-
şeker250 g
-
tarçın çubuk1
-
karanfil2
-
kurutulmuş ıhlamur3 - 4 dal
-
adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış2 - 3 dal
-
taze zencefil ince dilimlenmiş20 g
-
anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)1 yk
-
portakal 3-4 dilim½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bardak
Proteína
0.9 g
Energia
944.7 kJ /
225.4 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
50.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia