Dispositivos e acessórios
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
Preparação 10min
Total 2h
5 porsiyon
Ingredientes
-
tam buğday unu125 g
-
badem kabukları soyulmuş25 g
-
su885 g
-
instant kuru hamur mayası¾ tk
-
zeytinyağı Varomayı yağlamak için
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
4.8 g
Energia
476 kJ /
114 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Grissini
2h
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Baget ekmek
3h 45min