Dispositivos e acessórios
Hakket grøntsagssalat
Preparação 10min
Total 10min
4 portioner
Ingredientes
-
blandede grøntsager og frugter (fx 50 g knoldselleri, 100 g rødbeder, 250 g gulerødder, 100 g æble), skåret i mindre stykker efter behov.500 g
-
vegetabilsk olie20 g
-
20 g citronsafteddike20 g
-
1 tsk urtesaltsalt1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
½ tsk honningsukker (opcional)½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação