Dispositivos e acessórios
Red Lentil Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves20 - 25 g
-
onions quartered100 g
-
sunflower oil20 g
-
ground cumin to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
water1100 g
-
2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled to taste2 - 3
-
red lentils300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
1245 kJ /
297 kcal
Gordura
7 g
Fibra
14 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chickpea Soup with Spinach
40min
Chickpea soup with spinach
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Danish Split Pea Soup
1h
Tuscan Bean Soup
50min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h