Dispositivos e acessórios
Beef Goulash Soup
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
stewing steak diced (2 cm)500 g
-
tomato purée30 g
-
tomatoes diced3
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water760 g
-
dried marjoram1 Tbsp
-
sweet paprika2 Tbsp
-
hot paprika1 tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
dried bay leaf1
-
Tabasco® sauce to taste
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour30 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
green peppers sliced (1 cm)200 g
-
crusty bread for serving
-
fresh oregano (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32 g
Energia
2067 kJ /
493 kcal
Gordura
23 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tap.cook.eat
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Grisons Barley Soup
55min
Beef Goulash
2h 45min
Driver
10min
Chicken Étouffée
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Borscht
50min
Garlic Turkey Stew
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Goulash soup
2h 35min
Beef in Stout
1h 40min