
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 200 g onions quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers sliced (1 cm)
- 200 g green peppers sliced (1 cm)
- crusty bread for serving
- fresh oregano for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 493 kcal / 2067 kJ
- Proteína
- 32 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Garlic Turkey Stew
45min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Janek's Chicken Soup
2h
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Beef Goulash
2h 45min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h