Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2067 kJ / 493 kcal
- Proteína
- 32 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Étouffée
45min
Borscht
50min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Garlic Turkey Stew
45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min