Dispositivos e acessórios
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
mee hoon (rice vermicelli) (see tips)400 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
garlic cloves5
-
shallots100 g
-
dried shrimp rinsed20 g
-
cooking oil80 g
-
water500 g
-
light soy sauce70 g
-
fermented soybean paste (taucu)2 tbsp
-
fresh mung bean sprouts (taugeh)250 g
-
fresh chives cut in 3 cm length50 g
-
egg omelette cut in thin strips, to garnish1
-
firm bean curd (tau kwa), pan-fried, cut in cubes, to garnish1
-
fresh red chilli cut in thin slices, to garnish1
-
calamansi limes cut in halves, to garnish3
-
deep fried shallots to garnish2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1519 kJ /
363 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Char Kway Teow
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Sambal Belacan
10 Min
Fried Beehoon
20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Curry Chicken
1 Std.
Chicken Porridge
35 Min