Dispositivos e acessórios
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
fresh red chillies deseeded, cut in 3 parts2
-
dried shrimp rinsed20 g
-
cooking oil40 g
-
four angled beans cut in slices (2.5 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
148 mg
Proteína
3 g
Energia
557 kJ /
133 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nasi Lemak
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken Porridge
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min