Dispositivos e acessórios
Pastasalat med ørred og grøntsager
Preparação 20min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
vand1000 g
-
hvidvin200 g
-
appelsinsaft, friskpresset100 g
-
salt1 ½ tsk
-
400 g ferske laksefileter, uden skindferske ørredfileter, uden skind400 g
-
frosne grønne ærter200 g
-
kort tørret pasta (fx mezze penne rigate), kogetid 10 minutter.240 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
fed hvidløg1
-
saltede kapers skyllede30 g
-
sorte oliven, uden sten80 g
-
cherrytomater skåret i halve eller kvarte350 g
-
sort peber, stødt (valgfrit)1 knivspids
-
citronsaft (valgfrit)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1497 kJ /
357 kcal
Gordura
14 g
Fibra
5.8 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação