Dispositivos e acessórios
Yogurt Miso Potato Salad
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
874 kJ /
209 kcal
Gordura
2 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Five Ingredients
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
New England Clam Chowder
45min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50min
Chicken Mole
50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Turkey Chili
45min
Tomatillo Salsa
20min