Dispositivos e acessórios
Easy Coddled Eggs
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
non-stick cooking spray to grease
-
water20 oz
-
heavy cream divided6 oz
-
ham, cooked, diced divided6 oz
-
large eggs divided6
-
fresh chives chopped, divided, plus extra to garnish6 tsp
-
salt divided6 pinches
-
ground black pepper6 pinches
-
brioche toasted, cut into strips, to serve3 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
664 mg
Proteína
12 g
Energia
962 kJ /
230 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Chocolate Covered Bananas
1h
Easter Egg Bread Nests
2h 40min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sufganiyot
2h 30min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min