Dispositivos e acessórios
Kabocha Focaccia
Preparação 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1883 kJ /
450 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sandwich Bread
3h
Almond Biscotti
1h 50min
Brioche
8h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2h 5min
Egg Puffs
25min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Baguettes
3h 45min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min
Focaccia with Onions
1h 30min
Bavarian Pretzels
55min