Dispositivos e acessórios
Kabocha Focaccia
Preparação 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1883 kJ /
450 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Focaccia with Onions
1h 30min
Ginger Snap Cookie Butter
55min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Italian Sausage Pretzel Rolls
2h 50min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Sesame logs
1h 25min
Cinnamon and Date Twist
50min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Mushroom Pie
1h 40min
Sautéing 10 oz Fennel
25min