Dispositivos e acessórios
Chicken "Fried" Steak
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
tortilla chips crushed into pieces11 oz
-
fajita seasoning2 heaping tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
32 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into pieces (approx. 4 in. x 2 in.)chicken tenderloins32 oz
-
buttermilk6 oz
-
oil1 oz
-
fajita seasoning1 tbsp
-
lime juice1 oz
-
olive oil spray
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
60 g
Energia
3226 kJ /
771 kcal
Gordura
31 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Baked Chicken Nuggets
1 Std. 15 Min
Spaghetti Muffins
55 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Pizza Monkey Bread
2 Std. 30 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Hawaiian Chicken Burger
50 Min
Classic Diner Burger
25 Min
Marinara Dipping Sauce
10 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min