
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Brown Rice
- 10 oz long-grain brown rice
- 30 oz water plus extra, to soak
- ½ oz oil
- ½ tsp salt
Vegetables
- 17 ½ oz water
-
24
oz fresh mixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces
ou 24 oz frozen mixed vegetables -
4
oz roasted cashews
ou 4 oz roasted almonds - 1 oz olive oil
- ½ oz grated ginger to taste
- hot sauce to taste
- ½ tsp salt to taste, plus extra to season
- 1 oz soy sauce
- 2 oz lemon juice to taste
- 3 ½ oz canned tuna, in water drained
- 2 sprigs fresh dill fronds
- 4 sprigs fresh parsley leaves only
- 4 sprigs fresh cilantro leaves only
- ground black pepper to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 391 kcal / 1636 kJ
- Proteína
- 13 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
- Fibra
- 7 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 695 mg
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