Dispositivos e acessórios
Beef Korma
Preparação 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingredientes
Korma Paste
-
coriander seeds20 g
-
cumin seeds80 g
-
garam masala20 g
-
fine sea salt20 g
-
desiccated coconut60 g
-
blanched almonds100 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
vegetable oil160 g
-
tomato purée150 g
-
fresh red chillies80 g
-
fresh coriander in pieces, plus extra leaves for serving2 bunches
Curry
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil10 g
-
raisins80 g
-
tinned chopped tomatoes440 g
-
braising steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coconut cream50 g
-
natural yoghurt plus extra for serving40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
3351 kJ /
801 kcal
Gordura
56 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Pork Vindaloo
4h
Quick Beef Massaman Curry
40min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Chicken Saag
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Keema with Peas
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min