Dispositivos e acessórios
Thai Fishcakes
Preparação 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingredientes
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9.3 g
Energia
229 kJ /
55 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Thai Burger
35 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Keralan Fish Curry
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Prawn Bhuna
30 min
Prawn Curry
30 min