Dispositivos e acessórios
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
Preparação 50min
Total 2h 50min
16 pieces
Ingredientes
Pork Belly
-
Chinese five spice2 tsp
-
soy sauce dark4 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
-
garlic cloves3
-
butter10 g
-
onion halved40 g
-
pork belly, boned, skinless1000 g
-
water cold200 g
Bao Buns
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
fresh yeast2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
milk1 Tbsp
-
water tepid1625 g
-
groundnut oil for greasing
Wasabi Mayonnaise
-
500 g sunflower oilgroundnut oil500 g
-
wasabi paste to taste4 - 5 tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
egg yolks from large eggs2
To Serve
-
little gem lettuce washed and separated1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 pieces
Proteína
15.1 g
Energia
2243 kJ /
536 kcal
Gordura
46.4 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Like a Chef
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Sauce
5min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Satay Turkey Skewers
45min
Fresh Pasta Dough
1h
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Creamed Corn
30min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Best Beer Battered Fish
30min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min