Dispositivos e acessórios
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
Preparação 35min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
dried instant yeast15 g
-
water warm320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil30 g
Lamb Filling
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing20 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
toasted pine nuts50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
water100 g
-
sesame seeds4 tsp
-
natural yoghurt250 g
-
sumac1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2293 kJ /
548 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Potato Farls
1h 10min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3h 20min
Spicy Potatoes
1h
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Crayfish Pies
1h 15min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Gulab Jamuns
2h 30min
Traditional Samosa
1h 30min
Pork vindaloo
2h 20min
Star Pizza
1h 45min
Vegetable Samosa Filling
30min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min