Dispositivos e acessórios
Vegetarian Summer Rolls
Preparação 45min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1700 mg
Proteína
8 g
Energia
957 kJ /
229 kcal
Gordura
3 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 dk
Sushi Waffles
1sa 30 dk
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 dk
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 dk
Buckwheat Lasagne
1sa 40 dk
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1sa
Summer Ice Cream Cake
4sa 50 dk
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 dk
Kimchi
51sa
Prawn Dumplings
1sa 15 dk
Korean Ramen with Tofu
50 dk
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3sa