Dispositivos e acessórios
Lemon and coconut blondies
Preparação 10min
Total 40min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
white sugar300 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs4
-
shredded coconut plus extra for sprinkling80 g
-
plain flour230 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
vegetable oil40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
25.2 mg
Proteína
3.8 g
Energia
1381.9 kJ /
329 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
29.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Salted caramel slice
2h 30min
ANZAC biscuits
40min
Butter biscuits
50min
Basic muffin mix
30min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
ANZAC slice
1h 40min
Sticky date pudding
1h 30min
Pikelets
35min