Dispositivos e acessórios
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
Preparação 15min
Total 30min
12 portions
Ingredientes
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only6 sprigs
-
cheddar cheese cut into pieces60 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve60 g
-
milk of choice, plus extra for brushing310 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
887.2 kJ /
211.2 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
4.3 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Basic muffin mix
30min
Banana and oat mini muffins
40min
Pear and peach crumble
50min
Coconut oat biscuits
45min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Apple cinnamon muffins
40min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Basic berry muffins
40min