Dispositivos e acessórios
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
Preparação 45min
Total 3h 10min
10 pieces
Ingredientes
Dough
-
plain flour370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
dried apricots, pitted30 g
-
milk190 g
-
sugar30 g
-
vanilla sugar, homemade10 g
-
fine semolina30 g
-
orange peel (opcional) finely grated⅛ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
Assembly
-
unsalted butter diced60 g
-
sugar40 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
egg yolk from medium egg1
-
milk20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
6 g
Energia
1230 kJ /
294 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
German Christmas Baking
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Potato Flatbreads
12h
Baked Doughnuts
1h
Bread Rolls with Condensed Milk
1h 15min
Chocolate Cherry Muffins
1h 45min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1h
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min