Dispositivos e acessórios
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 porsiyon
Ingredientes
Tavuk Marinasyonu
-
tavuk göğsü şeritler halinde kesilmiş (1 cm)700 g
-
limon suyu50 g
-
toz tatlı kırmızı biber1 tk
Pesto
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş65 g
-
fesleğen yaprağı60 g
-
dolmalık fıstık25 g
-
diş sarımsak1
-
sızma zeytinyağı110 g
-
tuz1 tutam
Tagliatelle ve Pişirme
-
su haşlamak için1200 g
-
tuz1 tk
-
makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi400 g
-
zeytinyağı15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
50 g
Energia
2719 kJ /
650 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Receitas
Turquia
Turquia
Makarnalar ve soslar
22 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Tavuk Katsu Sandviç Sushi (Onigirazu)
1h 50min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Mantarlı Risotto
40min
Spagetti Carbonara
40min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Pad Thai
45min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Menemen (Taze Domatesli)
30min