
Dispositivos e acessórios
Balkabaklı Peynirli Makarna
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 porsiyon
Ingredientes
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş200 g
-
su800 g
-
kestane kabağı küp küp kesilmiş (1 cm)400 g
-
macaroni makarna350 g
-
un40 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş40 g
-
süt400 g
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
karabiber, toz damak tadına göre¼ tk
-
muskat, toz2 tutam
Nutrição por 1 porsiyon
Energia
478 kcal /
2001 kJ
Proteína
18.9 g
Gordura
19.1 g
Hidratos de carbono
57.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Receitas
Turquia
Turquia