
Dispositivos e acessórios
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
Preparação 10min
Total 20min
4 porsiyon
Ingredientes
-
tulum peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
ceviz100 g
-
fesleğen yaprağı10 adet
-
maydanoz yaprağı3 dal
-
sarımsak1 diş
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
tereyağı50 g
-
kültür mantarı ikiye bölünmüş250 g
-
pilavlık bulgur200 g
-
su500 g
-
ev yapımı sebze bulyon (opcional) (bk.öneri)1 ½ tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
haşlanmış nohut100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Proteína
74 g
Energia
10037 kJ /
2399 kcal
Gordura
143 g
Fibra
44 g
Hidratos de carbono
180 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Danışmanlarımızdan Enfes Baklagil Tarifleri
17 Receitas
Turquia
Turquia