Dispositivos e acessórios
Pickle (Achcharu)
Preparação 30min
Total 48h 30min
10 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
pickling onions peeled, to taste10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots cut in matchsticks250 g
-
bird's eye chillies, fresh halved, deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves thinly sliced6
-
black mustard seeds1 - 2 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
270 kJ /
64 kcal
Gordura
1 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sri Lankan Feast
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lemon Curd
5min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10h 40min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Potato Farls
1h 10min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
55min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2h 15min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Gazelle horns
1h
Prawn Xacuti
1h 20min