Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten-free Shortcrust Pastry
- 200 g gluten free plain white flour (see tip)
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g water, ice cold
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
- 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
- 10 g olive oil
- 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 250 g milk
- 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped
- 4 large eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2114 kJ / 508 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 32 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Sódio
- 687 mg
Receitas alternativas
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Gluten-free Mince Pies
1h 30 min
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Almond Milk
6h 10 min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Gluten-free Chocolate Brownies
1hod.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.