Dispositivos e acessórios
Cantina Salsa
Preparação 5min
Total 5min
28 oz
Ingredientes
-
Roma tomatoes halved6
-
jalapeño peppers de-stemmed (see Tip)2
-
white onion cut into pieces2 ½ oz
-
fresh cilantro1 oz
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly squeezed lime juice1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
84.5 mg
Proteína
0.3 g
Energia
32.9 kJ /
7.9 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cinco de Mayo
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Cookidoo® Served 2022
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Taco Tuesday
21 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Texas Road Trip
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Your Cookidoo® 2025 - First Bite Maestro
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fish Tacos
45min
Guacamole
5min
Marinara Sauce
40min
Chopped Asian Salad
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Fajita Seasoning
5min
Texas Coleslaw
15min
Pico De Gallo
15min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Chicken Fajita Soup
50min