Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 89 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 portions

Ingredientes

Marinade and Teriyaki Glaze
  • fresh ginger peeled and sliced
    1 oz
  • shoyu sauce (Japanese soy sauce)
    3 ½ oz
  • mirin
    2 oz
  • maple syrup
    3 ½ oz
  • fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
    4
Salmon with Broccoli and Rice
  • rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
    8 ½ oz
  • water
    35 oz
  • broccoli florets cut into pieces (1½ in.)
    12 oz
    12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds (opcional) toasted, to garnish
  • scallion (opcional) thinly sliced, to garnish
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 665.2 kcal / 2783 kJ
Proteína 39.5 g
Gordura 21.1 g
Hidratos de carbono 74.1 g
Fibra 0.4 g
Gordura saturada 4.9 g
Sódio 1499.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...